Sudjeluj u fokus grupi za roditelje na temu usklađivanja posla i obitelji

Foto: RawPixel

Tematska mreža 4. smjena – nevidljivi rad provodi strukturirani dijalog s roditeljima i onima koji će to tek postati. Pozivamo vas da sudjelujete u fokus grupi koja će se održati u petak, 17. rujna 2021. u 11:00h putem platforme Zoom. Predviđeno trajanje je 90 minuta.

Na fokus grupi želimo okupiti majke i/ili očeve koji imaju maloljetnu djecu ili one koji će tek postati roditelji, bilo da već očekuju ili tek planiraju dijete.

Cilj fokus grupe je porazgovarati s vama o tome kako balansirate privatni i poslovni život, kako izgleda vaš uobičajeni dan te koje oblike podrške imate, a koje trebate.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 16. rujna na koreskovic@mmh.hr s napomenom “Fokus grupa” u naslovu maila, nakon čega ćete dobiti poveznicu za Zoom.

Nakon provedene fokus grupe, mreža će komunicirati glavne zaključke i zagovarati vaše potrebe prema javnosti i donositeljima odluka, što je i glavni cilj naše kampanje #JutrosSamStala koja se provodi u sklopu projekta Utjecaj javnih politika na kvalitetu obiteljskog i radnog života te na demografsku sliku Hrvatske – prostori promjene”, sufinanciranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.


Povezano