Objavljeno

Vox Feminae Platforma na ArtOmatu i malo božićno iznenađenje

Vox Feminae Platforma za službeni početak rada na kalendaru je zabilježila sredinu siječnja, no to nikako ne znači da smo u stanju mirovanja! Već danas nas možete pronaći na kreativnom sajmu ArtOmat koji se održava do 21. prosinca u Domu HDLU-a u Zagrebu.

Na samom otvorenju, naša će suradnica vrijedno minglati kroz mnoštvo štandova kako bi vam u christmas special izvještaju s ArtOmata predstavila prve umjetnice i kreativke koje su putem izrade besplatnih profila podržale VF Platformu. Sljedeći vikend, s istim ciljem, žurno se spremamo za Rijeku i pohodimo božićno izdanje artBazzara, sajma rukotvorina koji će se održati od 19. do 21. prosinca u prostorima ex-Bernardija.  

Želite li nam se pridružiti i započeti suradnju s VF Platformom, sada je najbolje vrijeme! Izradite besplatni profil, a popunjeni obrazac pošaljite na mail clanstvo@voxfeminae.net najkasnije do 15. siječnja.

Foto: Tanja Kanazir

No, kako nas je već sada obuzelo blagdansko raspoloženje, i ne samo radi iščekivanja neradnih dana, do 15.1. možete postati i pridružene članice Vox Feminae Platforme po još povoljnijoj cijeni! 

Umjesto dvjesto kuna, božićni popust pridruženog članstva umanjuje cijenu za 50 posto, a neke od usluga koje dobivate su sudjelovanje na godišnjim natječajima za članice, poput kreiranja vizualnog identiteta Vox Feminae Festivala ili vizualno osmišljavanje i/ili izrada Vox merchandisea, te veća medijska vidljivost na VoxFeminae.net portalu. Naposljetku, cilj nam je zajednička prijava na razne projekte i pokretanje web shopa za EU tržište u kojemu bi bili zastupljeni upravo vaši radovi.

Kao što znamo da porijeklo riječi vještica dolazi od vješta žena, znamo kako je potrebno jačati vidljivost djelovanja žena u društvu. Stoga, pridružite se VF Platformi jer vještice i umjetnice trebaju strašne žene!

Povezano