Objavljeno

Vedrana Miholić nominirana za nagradu European Celebration of Women in Computing

Na prvom European Celebration of Women in Computing događanju koje će biti održano od 25. do 26. travnja u Bruxellesu, u kategoriji ECWC Social Impact Award nominirana je i eSkills ambasadorica Vedrana Miholić iz Hrvatske.

Kako prenosi Tportal, povodom dvjestote obljetnice rođenja prve računalne programerke Ade Lovelace Europski centar za žene i tehnologiju će u suradnji s partnerima organizirati prvo događanje European Celebration of Women in Computing kojemu je u cilju istaknuti najuspješnije žene u IT sektoru.

Na događanju su osmišljene tri nagrade koje će se dodijeljivati godišnje ženama kako bi se ukazalo na važnost razvoja inovativnosti od rane dobi, poticala kreativnost na području novih thnologija i mladim ženama predstavili uzori koji će ih potaknuti da grade svoju karijeru u digitalnoj ekonomiji.

Direktorica prodaje tvrtke CROZ, Vedrana Miholić, nominirana je za nagradu European Celebration of Women in Computing u kategoriji Social Impact. Nagradu po prvi put dodjeljuje Europski centar za žene i tehnologiju.

Vedrana Miholić iza sebe ima više od 18 godina rada u različitim područjima, od programiranja i konzaltinga do menadžmenta. Posljednjih pet godina vodi prodaju u tvrtki CROZ, koja osim u Hrvatskoj posluje diljem Europe i svijeta. Uz to što je direktorica prodaje, Miholić je suvlasnica tvrtke te jedina žena u C-razini menadžmenta. 

Glasanje je otvoreno za javnost, a ukoliko želite podržati Vedranu Miholić ili neku od ostalih nominiranih žena, to možete učiniti ovdje.

Povezano