Objavljeno

Umjetnice, vješte, poduzetnice – Pridružite se Vox Feminae platformi!

Vox Feminae je platforma neprofitne udruge K-zona čiji je cilj promicanje žena na polju kulture, umjetnosti, medija, aktivizma, DIY i društveno odgovornog poduzetništva , a u svrhu stvaranja rodno ravnopravnijeg društva.

Platforma se sastoji od online portala VoxFeminae.net, Vox Feminae Festivala rodnih kreativnih praksi koji se održava u Zagrebu od 2007., internetske baze umjetnica, poduzetnica i vještih žena, te Vox usluga  i usluga marketinga, a pridruženo članstvo omogućuje vam promociju na navedenim kanalime te društvenim mrežama portala, kao i suradnju na Vox eventima i kreativnim projektima.

Osim izrade besplatnog profila u kategoriji Vox Baza, kao pridružene članice ostvarujete i veliki popust na oglašavanje putem bannera i drugih online formata na portalu, medijsku vidljivost i praćenje vaših događanja ili projekata, kao i snimanje video ili foto reportaže. Pravi mali promo paket koji će vaš rad učiniti što vidljivijim!

Cilj kreirane platforme je većom medijskom vidljivošću utjecati na svijest javnosti o ženskom stvaralaštvu i kreativnosti ,odnosno potaknuti interes opće publike, te istovremeno poticati umjetničke i poslovne suradnje umjetnica, poduzetnica i vještih žena na vlastitim ili zajedničkim projektima.

Vox Feminae platforma osmišljena je kao model samoodrživosti, a s godišnjom članarinom u iznosu od 200 kuna, vi podržavate naš rad i doprinosite ostvarenju zajedničke vizije – društva rodne ravnopravnosti!

Kao što znamo da porijeklo riječi vještica dolazi od vješte žene, znamo kako je potrebno povećati vidljivost strašnih žena u Hrvatskoj. Stoga, pridružite se VFF platformi jer vještice i umjetnice trabaju strašne žene!

Veselimo se suradnji!

Za više informacija slobodno se javite na: clanstvo@voxfeminae.net


Povezano