Objavljeno

Društvo strašnih žena – poziv za iskaz interesa

Ilustracija, detalj: Ana Salopek za Fierce Women

K-zona pokreće Društvo strašnih žena, koje je otvoreno za žene, muškarce, trans i rodno nebinarne osobe kao i organizacije / pravne osobe.

Cilj ove radne sekcije K-zone je bolje umrežavanje i razmjena progresivnih, rodno inkluzivnih ideja i provedba aktivnosti za povećanje sistemske i osobne podrške pojedincima i pojedinkama u našim zajednicama koji pokreću ili već vode inicijative i poslove, a bitne su im vrijednosti rodne inkluzivnosti i društvene pravednosti.

Aktivnosti oko kojih želimo okupiti Društvo strašnih žena idu u dva smjera:

  • Organizacija i dodjela godišnjih priznanja Fierce Women Awards. Ovdje možete saznati više o prva tri Fierce Women Awards događanja: 202020212022. Više o društvenom poduzeću Fierce Women koje je K-zona pokrenula saznajte na fierce-women.net
  • Program podrške poduzetničkim inicijativama žena, trans i rodno nebinarnih osoba koji će do lipnja 2025. K-zona provoditi s Impact Hubom Zagreb. Više o programu ovdje

Ako ste zainteresirani za nešto od navedenog molimo ispunite sljedeći obrazac: https://forms.gle/hNTfBECyv7t7qcmX6.

S aktivnostima počinjemo u siječnju 2024., a prije toga maksimalno ćemo imati jedno online i jedno uživo neformalno druženje od sat i pol, ovisno o broju zainteresiranih.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice molimo kontaktirajte Gabrijelu Ivanov na gabe<at>voxfeminae.net.

Veselimo se suradnji!


Povezano