Objavljeno

Podrška australskoj TV voditeljici: Twitter preplavile fotografije donjeg rublja

U proteklih nekoliko dana na Twitteru korisnici/e su mogli primijetiti kako su njihove feedove preplavile fotografije ‘bapskih gaća’, kako se u slengu pogrdno naziva udobno, visoko strukirano žensko donje rublje.

Varijacije hashtaga #PutOutYourGrannyPanties pojavile su se nakon što je Daily Mail Australia prošle nedjelje objavio članak koji popularnu novinarku i televizijsku voditeljicu Samanthu Armytage kritizira zbog njezinog izbora donjeg rublja.

Armytage ovaj komentar nije zaradila pojavivši se u gaćicama u javnosti, već tako što su joj se rubovi gaćica nazirali ispod haljine. U objavi koju je Daily Mail Australia stavio na svom Twitter profilu pisalo je ‘Velike bapske gaće Sam Armytage pokazuju vidljivu liniju’.

Vijest o ‘staromodnom’ donjem rublju poznate ličnosti očito je bila dovoljna da postane motiv za cijeli članak u kojem novinar Max Margan javno kontemplira o njezinom ljubavnom životu.

Ne samo da Armytage, kao i svi ostali ljudi na ovoj planeti, ima pravo samostalno odlučivati o tome kakvu vrstu donjeg rublja želi nositi, već je uopće suludo klasične pamučne gaće proglasiti bapskima i vijest o njihovoj ‘neprikladnosti’ objaviti na ozbiljnom internetskom portalu, ili barem portalu koji se tako pokušava predstaviti.

Nije novost da si novinari/ke i mediji dopuštaju srozavanje i kopanje po tuđem čistom i prljavom vešu, ali razapeti osobu zajedno s njezinim gaćama i zatim javno raspravljati o njezinom ljubavnom životu u najmanju je ruku degutantno.

Zbog ove su vijesti mnogi korisnici i korisnice Twittera počeli objavljivati slike vlastitog donjeg rublja, koje bi se po Marganovom shvaćanju moglo nazvati ‘bapskim’.

Kao što je jedna korisnica istaknula na Twitteru, “dok god nisi super junak/inja, koga uopće briga kakve gaće nosiš?”. Mi se u potpunosti slažemo.


Povezano