Objavljeno

Lena Dunham i njen djevičanski oglas za Obamu (video)

Lena Dunham, tvorac i zvijezda HBO hit serije Girls, snimila je oglas za Obaminu predsjedničku kampanju u kojoj uspoređuje glasovanje s gubitkom nevinosti, potičući mlade žene da glasuju za aktualnog predsjednika zbog njegove potpore ženskih prava.

“Vaš prvi put ne bi trebao biti s bilo kim. Trebao bi biti s nekim kome je stvarno stalo i razumije žene.”, govori Lena.

Mnogi republikanci, u najmanju ruku, nisu ljubitelji Dunhamovog kontroverznog smisla za humor, koji je potaknuo mnoge reakcije.

 

https://www.youtube.com/watch?v=o6G3nwhPuR4

Zamjenica predsjednika Republikanske stranke u Minnesoti Kelly Fenton, na svom Twitter profilu objavila je kako je ruski predsjednik Vladimir Putin imao sličan oglas, te zaključila da on i Obama imaju zajedničkog savjetnika- Sotonu! Mnogi su ga napali da tim oglasom degradira žena, te se zapitali kako ga je mogao odobriti za prikazivanje, kad i sam ima dvije kćeri.

Obama je dugo imao prednost nad svojim protivnikom u predsjedničkoj kampanji Mitt Romneyjem kada je riječ o glasovima žena, no prema nedavnoj anketi, ona se počela smanjivati. Ipak, treba imati na umu da je anketa provedena prije nego li je Romney izjavio kako je i “trudnoća koja je posljedica silovanja, nešto što je Bog zamislio.” [A.L.] National Post…


Povezano