Objavljeno

Radionica pjevanja i glasa “Glazbeni vremeplov”

Glazbeni vremeplov na put kroz vrijeme kreće 16. listopada. Njegova je polazišna točka trešnjevačka Šesnaestica (Ozaljska 16), a odredišta su pjesme koje su obilježile naše živote.

Glazbeni vremeplov jedinstvena je radionica pjevanja i glasa u kojoj se prisjećamo popularne glazbe dvadesetog stoljeća, izvođača kao što su Bijelo dugme, Idoli, Azra, ali i Beatlesi, Ella Fitzgerald, Billie Holiday i mnogi drugi čije stihove pjevušimo i u žalosti i u radosti.

Vokalna radionica nastala je u suradnji umjetničke organizacije Canta te K-zone. Namijenjena je svim punoljetnim entuzijastima koji vole pjevati, ali i glumcima, plesačima te izvođačima koji žele raditi na poboljšanju svojih glasovnih mogućnosti.

Voditeljica Glazbenog vremeplova akademska je pjevačica, glazbenica, vokalna pedagoginja i svestrana umjetnica Davorka Horvat, mnogima poznata kao klaundoktorica Krafnica koja godinama djeluje u udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori. Više o njezinom radu možete pročitati u nedavnom intervjuu.

„Glazbeni vremeplov ima ambiciju podsjetiti da je pjevanje oblik kućne zabave. Radit ćemo u manjim grupama, prvo na tehnici, koju ćemo onda isprobavati na omiljenim pjesmama osamdesetih, sedamdesetih pa sve do dvadesetih godina prošlog stoljeća. Naučit ćemo razne trikove vezane uz upoznavanje i upotrebu glasa, ali prvenstveno ćemo uživati u pjevanju”, objasnila je Davorka Horvat.

Radionice Glazbenog vremeplova počinju 16. listopada, a održavat će se u tri termina: srijedom od 17:30 do 19:00, od 19:30 do 21:00, i jednu subotu u mjesecu (intenziv od 6 sati) u Šesnaestici, Ozaljska 16.

Za sve dodatne informacije o trajanju, cijeni i specifičnostima radionica, javite se voditeljici Davorki Horvat na mail dada.horvat@gmail.com

Više informacija o projektu možete pronaći na Facebook stranici.


Povezano