Volontiraj za Radnopravnost!

Tražimo volontere/ke za slanje poziva poslodavcima za sudjelovanje u Indikatoru ravnopravnosti na radnom mjestu!

U okviru projekta „Radnopravnost svima!“ razvijen je Indikator ravnopravnosti na radnom mjestu za primjenu u Republici Hrvatskoj! Indikator ravnopravnosti na radnom mjestu je evaluacijski alat u formi upitnika koji poslodavci mogu koristiti za unaprjeđenje svoje organizacijske kulture po pitanju ravnopravnosti na radnom mjestu za ranjive skupine s naglaskom na spolne i rodne manjine. U studenom 2019. godine, počinje kampanja te slanje poziva poslodavcima za uključivanje u ovu važnu aktivnost.

Tražimo: 20 volontera/ki

Volonterski zadaci: izrada/ažuriranje baza podataka s kontaktima poslodavaca, slanje poziva na sudjelovanje u Indikatoru elektroničkom poštom, vođenje evidencije o poslanim pozivima, slanje podsjetnika na poziv.

Od 4. studenog 2019. počeli smo sa slanjem poziva, te vas pozivamo da se priključite našem volonterskom timu. Predviđena dinamika/opseg posla je oko 5 sati tjedno. Svaki/a volonter/ka dobit će određeni broj kontakata poslodavaca (iz već postojećih baza poslodavaca po županijama). Svi mailovi se šalju sa službene projektne adrese (ne sa osobnih mailova).

Mjesto rada: od kuće, sa svog računala, on-line ili  u prostoru udruge u unaprijed dogovoreno vrijeme.

Trening i podrška: Volonteri/ke će dobiti detaljne upute za provođenje navedenih zadataka, te će biti u redovnom kontaktu sa svojim koordinatorom/icomputem e-maila, telefona ili osobno.

Potrebne vještine volontera/ke:

  • Poznavanje rada na računalu – pretraživanje interneta, slanje elektroničke pošte, rad u Word-u, Excell-u
  • Odgovornost, sistematičnost u radu
  • Dobre komunikacijske vještine

Nudimo vam rad kojeg možete sami vremenski organizirati, priliku da sudjelujete u provedbi Indikatora ravnopravnosti na radnom mjestu u Hrvatskoj, mentorsku podršku i potvrdu o ostvarenim volonterskim satima.

Zainteresirani?  prijavite se na adresu: volontiranje@voxfeminae.net do 20. studenoga 2019.

Priključi se našem timu – gradimo zajedno ravnopravniji svijet za sve nas 🙂


Povezano