Volontiraj za Radnopravnost!

Tražimo volontere/ke za slanje poziva poslodavcima za sudjelovanje u Indikatoru ravnopravnosti na radnom mjestu!

U okviru projekta „Radnopravnost svima!“ razvijen je Indikator ravnopravnosti na radnom mjestu za primjenu u Republici Hrvatskoj! Indikator ravnopravnosti na radnom mjestu je evaluacijski alat u formi upitnika koji poslodavci mogu koristiti za unaprjeđenje svoje organizacijske kulture po pitanju ravnopravnosti na radnom mjestu za ranjive skupine s naglaskom na spolne i rodne manjine. Kampanju i slanje poziva poslodavcima za uključivanje u ovu važnu aktivnost započeli smo u studenom 2019., no posla je puno te i dalje trebamo pomoć volontera/ki kako bismo uspješno poslali i preostale pozive.

Tražimo: 10 volontera/ki

Volonterski zadaci: slanje poziva na sudjelovanje u Indikatoru elektroničkom poštom, vođenje evidencije o poslanim pozivima, slanje podsjetnika na poziv.

Priključite se našem volonterskom timu! Svaka pomoć je dobrodošla te pozivamo sve da nam se priključe u okviru svojih mogućnosti.

Svaki/a volonter/ka dobit će određeni broj kontakata poslodavaca (iz već postojećih baza poslodavaca po županijama). Svi mailovi se šalju sa službene projektne adrese (ne sa osobnih mailova).

Mjesto i vrijeme rada: od kuće, sa svog računala, on-line u vrijeme koje vam odgovara, ili  u prostoru udruge u unaprijed dogovoreno vrijeme

Trening i podrška: Volonteri/ke će dobiti upute za provođenje navedenih zadataka, te će biti u kontaktu sa svojim koordinatorom/icom putem e-maila, telefona ili osobno.

Potrebne vještine volontera/ke:

  • Poznavanje rada na računalu – pretraživanje interneta, slanje elektroničke pošte, rad u Word-u, Excell-u
  • Odgovornost, sistematičnost u radu
  • Dobre komunikacijske vještine

Nudimo vam priliku da sudjelujete u provedbi Indikatora ravnopravnosti na radnom mjestu u Hrvatskoj, mentorsku podršku i potvrdu o ostvarenim volonterskim satima.

Zainteresirani?  prijavite se na adresu: volontiranje@voxfeminae.net

Priključi se našem timu – gradimo zajedno ravnopravniji svijet za sve nas 🙂


Povezano