Besplatni webinar s Kate Bornstein: Gender, Just For The Fun Of It

Prvi webinar Kate Bornstein  donosi praktične savjete o tome kako živjeti sretno i sigurno, bez obzira što drugi mislili o našem rodu.

Kate Bornstein upoznat će vas s novim načinom poimanja roda: promišljanjem roda koje omogućuje nova rješenja za sve stare probleme i sve rodno zasnovane borbe.

Napominje da rod može biti jako zabavan te da je moguće pomiriti se s vlastitim rodom i rodovima naših bližnjih, čime će se ovaj webinar i baviti.

Osim toga, naučiti ćete kako proširiti opcije rodnog identiteta i izričaja kroz razumijevanje roda u četiri dimenzije; kako steći samopouzdanje da utjelovimo i primijenimo istinu roda kako bismo razriješili rodno zasnovane sukobe; i kako osmisliti i inicirati praktične, suosjećajne strategije roda u konfliktnim situacijama.

Ovaj virtualni događaj namijenjen je svima koji su nastojali ili nastoje bolje shvatiti rod. Ako je tvoj rod ili rod tebi bliskih osoba bio izvor sukoba ili nerazumijevanja, ili ako jednostavno tražiš nove mogućnosti izražavanja i zabave, slobodno se uključi!

Webinar je na rasporedu u ponedjeljak, 11. veljače u 8pm ET,  što je po našem vremenu u utorak u 2:00 ujutro, a prijaviti se možete ovdje.


Povezano