Okrugli stol: Izazovi i balans poslovnog i privatnog kod mladih roditelja/obitelji

Foto: Standsome Worklifestyle / Unsplash

Mreža udruga civilnog društva Četvrta smjena – nevidljivi rad poziva vas na okrugli stol „Izazovi i balans poslovnog i privatnog kod mladih roditelja/obitelji“ koji će se održati u četvrtak, 20. siječnja na platformi Zoom s početkom u 10:30.

Cilj okruglog stola je istaknuti specifičnosti i izazove koje mladi roditelji/obitelji imaju u balansiranju privatnog i poslovnog života, istaknuti prepoznate potrebe, ali i ponuditi određene preporuke za poboljšanje uvjeta i veću vidljivost mladih roditelja.

Okrugli stol organizira se u okviru projekta „Utjecaj javnih politika na kvalitetu obiteljskog i radnog života te na demografsku sliku Hrvatske – prostori promjene“. Nositeljica projekta je udruga B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran., a partneri su: Sveučilište u Zadru, Grad Novska, Vukovarsko-srijemska županija, Udruga za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter, Udruga ‘HERA’ Križevci – Za zaštitu i promicanje ljudskih prava, Centar za građanske inicijative Poreč, Ženska udruga “IZVOR”, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug, Domine – organizacija za promicanje ženskih prava, Prostor rodne i medijske kulture K-Zona i Mreža mladih Hrvatske.

Ljubazno molimo da svoje sudjelovanje potvrdite do 19. siječnja 2022. putem e-obrasca: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScUXCbNhBfLBV…/viewform
Svi prijavljeni dobit će e-mail s linkom za sudjelovanje dan prije održavanja.


Povezano