Boutique Art Sajam NESVRSTANI

U četvrtak, 23. svibnja, u Laubi počinje Boutique Art Sajam NESVRSTANI. Sajam traje do 26. svibnja, a predstavit će 11 galerija s više od sto umjetnika i umjetnica, bogat street art te edukativni i glazbeni program.

NESVRSTANI je umjetnički sajam koji podržava komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, nadilazi standardni model art faira te pruža priliku za prezentaciju samostalnim umjetnicima/ama i umjetničkim organizacijama, street art umjetnicima/ama, kao i stručnu edukaciju na polju tržišta umjetnina.

Ujedno se bavi pitanjem tržišta umjetnina te nastoji svojim sadržajem direktno podići razinu valorizacije suvremenih umjetnika i pridonijeti stvaranju nove generacije kupaca umjetnina.

Posebnost događaja je mogućnost pronalaska umjetnine, dostupne iskusnim kolekcionarima kao i ljubiteljima dobre umjetnosti koji žele imati unikatno umjetničko djelo po pristupačnoj cijeni. Laubina selekcija osigurava jamstvo kvalitete umjetničkih radova.

Popis izlagača nalazi se na službenoj stranici događaja.
Posjetitelji/ice će i ove godine moći uživati u glazbenom programu, a više detalja dostupno je na službenom programu ili Facebook eventu.


Povezano