Objavljeno

IamElemental – nove akcijske junakinje

Nakon kraćeg istraživanja tržišta igračkama, razočaravši se ponudom koja obiluje samo figuricama Barbie proporcija Julie Kerwin i Dawn Nadeau pokrenule su projekt IamElemental, kolekciju sasvim novih i drugačijih figurica akcijskih junakinja!

Kerwin je izjavila kako industrija igračaka uopće ne dizajnira akcijske junakinje namijenjene djevojčicama, pa čak ni dječacima. Naime, smatraju da su današnje figurice junakinja radi svog izgleda prikladnije za odrasle muškarce.

Objavljivanjem na stranicama Kickstartera za financiranje kreativnih projekata, IamElemental je prikupio više od 162 tisuće dolara.

Dizajnirano je ukupno sedam figurica, od kojih svaka predstavlja personifikaciju jedne od supermoći poput snage, iskrenosti, entuzijazma, ustrajnosti i slično, dok je kao inspiracija poslužila Ivana Orleanska.

IamElemental prije svega potiče kreativnost kod djece koja sama mogu kombinirati koje će supermoći imati njihova akcijska junakinja.

„Misao vodilja IamElemental je da je svatko od nas već superheroj/heroina i da su sve supermoći koje smo ikada željeli ili trebali već u nama“, istaknula je Kerwin.

Što su sve osmislile Julie i Dawn provjerite na stranicama IamElemental figurica. Metro


Povezano