Anti-burnout desk za potporu udrugama

Tema: Regenerativne prakse, prevencija i podrška u nošenju s burnoutom u organizacijama civilnog društva

Svrha: Osiguranje kontinuiteta podrške braniteljima ljudskih prava na osnovu informacija i uvida sa anti burnout kampa u Medulinu 2022. i provedbe projekta Burnout Aid (2019-2022) 

Glavna aktivnost projekta je uspostavljanje pilot help deska i konzultacija u fiksnim terminima u periodu od listopada 2023. do ožujka  2024.  u Hrvatskoj  i Sloveniji.

Na kontakt e-mail voditeljice help deska Gabrijele Ivanov (voditeljica projekta Burnout Aid u Hrvatskoj, specijalizantica transakcijske analize)  gabe<at>voxfeminae.net možete slati upite vezane za osobni ili organizacijski burnout kao i rezervirati 1 – 3 sata savjetovanja u sljedećim terminima:

 • prvi i treći utorak u mjesecu od 11-14h u Zagrebu ili online:
  17. 10. 2023.
  07. 11. 2023.
  21. 11. 2023.
  05. 12. 2023.
  16. 01. 2024.
  06. 02. 2024.
  20. 02. 2024.
 • Rezervaciju termina možete obaviti i online: https://calendly.com/gabe-ivanov/anti-burnout-desk

Svi koji imaju potrebu za konzultacijama ili su zainteresirani za temu burnouta u nevladinom sektoru pozvani su i na anti-burnout live druženja uz gostujuće praktičare programa korisnog za preveniranje ili nošenje s burnoutom, a koji se tiče osobne i organizacijske potpore

 • treći četvrtak u mjesecu od 13 do 16 sati (u Šesnaestici, Ozaljska 16/2.kat):
  19. listopada – družimo se sa Slobodankom Poštić, autoricom knjiga Mirisni kalendar, A kao Aromaterapija i Mirisni potpisi – Priručnik za izradu prirodnih parfema i radimo svoje anti burnout mirisne mješavine za ponijeti doma. Šta ćemo točno raditi, saznajte ovdje.
  16. studenog – diskusija o akcijskom antiburnout planu za udruge na primjeru K-zone
  21. prosinca – rezimiramo zajedno godinu i postajemo svjesni namjere za promjene u sljedećem ciklusu/godini kroz vođeni proces i korištenje metodologije iz art terapije i osiguran lagani ručak.
  18. siječnjaPonavljamo radionicu od 19. listopada i opet imamo u gostima Slobodanku Poštić, no ovaj puta ćemo osim mirisa sa uljnom podlogom raditi i džepne inhalatore prema vlastitim preferencijama. Molimo da nam najavite svoj dolazak putem sljedećeg obrasca kako bi znali osigurati dovoljno materijala za mirisne mješavine: https://forms.gle/XPfRQrBr5Yomkc4s7
  15. veljače – tema će uskoro biti najavljena
  7. ožujka kada rezimiramo prvi ciklus anti-burnout deska i proslavljamo zajedničkim ručkom.

Partnerske organizacije na projektu: Prostor rodne i medijske kulture ‘K-zona’ (HR), Društvo za promociju žena u kulturi ‘City of Women’ (SLO), Platforma za međunarodnu građansku solidarnost CROSOL (HR), Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje CESI (HR)

Projekt je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Linhenštajna i Norveške.


PROJEKTNE AKTIVNOSTI i vijesti vezane uz burnout