Anti-burnout desk za potporu udrugama

Kolaž, korištene fotografije sa pexels.com, Nataliya Vaitkevich, Pat Whelen

Burnout u civilnom sektoru neizbježna je tema o kojoj se nerado govori.

Nakon provedbe istraživanja vezanog uz sagorijevanje i uvjete rada u civilnom sektoru, razmjenu znanja i iskustava sa udrugama iz Hrvatske, Slovenije i Poljske, održavanja radionica i konferencije na temu burnouta, udruga K-zona pokreće help desk i konzultacije u fiksnim terminima za zaposlene i za volontere u civilnom sektoru u Hrvatskoj.

Svrha help deska je osiguranje kontinuiteta podrške braniteljima ljudskih prava na osnovu informacija i uvida sa anti burnout kampa u Medulinu 2022. i provedbe projekta Burnout Aid (2019.-2022.) 

U utorak 17.10. od 10 do 11h svi zainteresirani mogu se uključiti u online prezentaciju help deska gdje će biti predstavljene i ključne informacije vezane uz preporuke za spriječavanje burnouta na individualnom i organizacijskom nivou vezane za specifičnosti civilnog sektora, a moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja vezana uz ovu temu.

Molimo da se prijavite putem ovog obrasca https://forms.gle/Nuw8R6eTfsJo1FAWA kako bi vam poslali link za sudjelovanje u online prezentaciji.


Anti-burnout desk je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Linhenštajna i Norveške.


Povezano