Objavljeno

U tijeku humanitarna akcija za Kino klub Sisak

Razorni potresi koji su ovih dana pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša i njihovih obitelji.  Kino Klub Sisak odlučio je stoga pokrenuti humanitarnu akciju i pozvati sve koji mogu, da doniraju koliko mogu.

“Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi naših članova uništeni su i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi članovi su dobro, i čvrsto stojimo uz to da ne odustajemo od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima”, ističe ekipa Kino kluba Sisak.

Ističu i kako su im kolege iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Hrvatske, ali i brojni drugi, ponudili materijalnu i financijsku pomoć za obnovu uništenoga, a to ih je potaknulo da uz podršku Hrvatskog filmskog saveza, otvore i mogućnost uplate na žiro račun Kluba za humanitarnu pomoć, na koji svi koji imaju mogućnosti i osjećaju potrebu mogu uplatiti svoje priloge za sanaciju materijalne štete.
 
“Sredstva ćemo iskoristiti kako bismo omogućili nastavak rada Kino kluba Sisak, pomogli njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke, i da ponovno postavimo klub na noge. Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga
mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami.”, navode kinoklubaši.
 
Podaci za uplatu i kontakt:
Kino klub Sisak 
OIB: 69952113613
E – mail: matija@kks.hr
Žiro račun: HR9725000091101403050
Opis plaćanja: “Za Kino klub Sisak”


Povezano