Objavljeno

Pa to je fantastično! Potvrđeno snimanje Ab Fab filma

Sweetie, darling! Sweetie, darling!

Obožavateljice i obožavatelji popularne serije Absolutely Fabulous napokon mogu otvoriti šampanjac, naime, Jennifer Saunders, jedna od glavnih zvijezda serije u ITV talk showu Jonathan Ross Show, potvrdila je pisanje scenarija za istoimeni film.

Glasine o filmu kruže već duže vrijeme, a Joanna Lumley sa svojom kolegicom Saunders, razgovarala je o pisanju scenarija.

U Rossovom showu Saunders je izjavila: “Joanna Lumley je, kao i ja, nastavila govoriti da ću ja snimiti taj film. Zatim se Dawn French u našem radio showu za Božić kladila u £100,000 da neću napisati taj scenarij. Eto, sad to moram napisati jer joj u suprotnom moram platiti £100,000″.

Cijela originalna postava će reprizirati svoje uloge, a Saunders se nada da će isto učiniti i mnoge zvijezde gostovale u seriji. Lista je duga, a na njoj se nalaze Kate Moss, Naomi Campbell, Helena Bonham Carter i Sir Elton John. Film bi trebao izaći krajem 2015. godine.

Saunders objašnjava i zašto je oklijevala s pisanjem scenarija: “Jednom kad ste imali malo uspjeha, posljednja stvar koju želite učiniti je napraviti totalni promašaj. Pa je moj najveći strah da to neće biti dovoljno dobro. Stvarno sam nervozna zbog toga”.

Sigurni smo da će čaša šampanjca smiriti živce, sweetie. [J.A.] Huffington Post/Bust


Povezano