Objavljeno

Najavljeno snimanje serijala ‘Grička vještica’

Predsjednik Uprave ‘Jadran Filma’ Vinko Grubišić potvrdio je kako će se u suradnji s međunarodnim partnerom, tvrtkom ‘Fremantle media’, kao televizijski serijal snimati roman Grička vještica Marije Jurić Zagorke, prenosi tportal.

“Ovaj projekt je već krenuo u realizaciju. Prošlu srijedu je potpisan ugovor, a danas smo to svečano objavili. Grička vještica je daleko najčitanije djelo u sjeverno-istočnoj Europi”, rekao je Grubišić prošlog tjedna u Dubrovniku i dodao kako je, s obzirom na broj stanovnika, to djelo po prodaji apsolutni rekorder u svijetu.

“Krenulo je užurbano usklađivanje planova. Mi smo došli do jedne faze, a sada s međunarodnim partnerima podižemo razinu kako bi to mogao biti ‘blockbuster’ na međunarodnoj razini”, izjavio je i dodao kako još ne može govoriti o konkretnim glumačkim imenima.

Direktorica produkcije ‘Fremantle media Hrvatska’ Ana Habajec istaknula je kako se o ovom projektu priča već pet godina. “Razgovori o ovom projektu su počeli davno, a intenzivni razgovori i pregovori se vode već godinu i pol dana”, rekla je Habajec te zaključila kako će se detalji o produkciji objavljivati postepeno, kako se projekt bude dalje razvijao.


Povezano