Objavljeno

Kratki film nedjeljom: Matilda Brown – Cocks

Australka Matilda Brown (1986) odrasla je u filmaškoj obitelji (majka Rachel Ward i otac Bryan Brown), te nas nema zašto čuditi njen odabir profesije i ljubav prema pokretnim slikama. Iza sebe ima dvije kratke komedije koje je sama napisala, režirala te odglumila glavne uloge, a koje preporučujemo.

How God Works (2010.) portretira dvije jako različite sestre blizanke, a najnoviji i bolje odrađen Cocks (2011.) bavi se uličnim uznemiravanjem. Our kind of girl!

Iskoristiti ćemo ovu priliku da malo bolje predstavimo i njenu majku:

Rachel Ward (1957)

britanska je glumica, kolumnistica, režiserka i scenaristica koja je svoju karijeru gradila u Australiji, a bila bi u opasnosti da ju se (bar u ovim krajevima) pamti po glavnoj ženskoj ulozi nekad ludo popularne TV serije Ptice umiru pjevajući da nije uz mnoge glumačke pothvate režirala prije dvije godine svoj prvi i dosta dobar dugometražni film Beautiful Kate (dolje trailer), za koji je i napisala scenarij prema knjizi Newtona Thornburga.

Njen brak  sa Bryanom Brownom slovi za najdugovječniji celebrity australski brak, a iz kojeg su proizašla i tri potomka: Rose, maloprije upoznata Matilda i Joe. Ova strašna žena ima zajedničku službenu stranicu sa svojim suprugom na kojoj stoji slijedeći uvod: “Nezamislivo je da itko želi dodatne informacije osim grudi i napućenih usni Rachel Ward koje su lako dostupne googlanjem. No, ako je to ipak slučaj, ona vam želi dobrodošlicu.”


Povezano