Objavljeno

Jill Soloway radi feminističku komediju za MTV

Već dobro uigrani suradnički tim koji čine Ashley Skidmore i Lyle Friedman udružile su snage s Jill Soloway u stvaranju još bezimene feminističke komedije.

Težište priče nalazi se na dvjema mladim djevojkama koje se upoznaju u ljetnom kampu, a poveže ih zajednički interes i strast prema  drugom valu feminizma. Sada, 10 godina kasnije, stvaraju nered u gradu s namjerom spašavanja čitave ženske populacije, no bilo bi idelno kada bi prvo  mogle spasiti same sebe.

Scenarij potpisuju Skidmore i Friedman za koje Soloway tvrdi da imaju nevjerojatnu sposobnost ući u žensku psihu te nas kroz svoje jedinstveno autorsko umijeće obilježeno direktnom istinom i humorom uspijevaju osloboditi i vlastitih najsramotnijih trenutaka.

Prisjetimo se, suradnja s MTV-om je stiže nakon serije Transparent, koja je Soloway osigurala Zlatni globus za najbolju komediju.

„ Uistinu smo uzbuđeni radi suradnje sa Soloway i duom Skidmore-Friedman. Nakon što nam je predstavljen ovaj svježi i humorističan pristup u ženskoj komediji, znali/e smo da moramo surađivati s ovim timom iz snova“, rekla je viša potpredsjednica MTV-a, Mina Lefevre. [M.D.] TheHollywoodReporter


Povezano