Objavljeno

Be there: Humanitarni rock maraton za Ines

Odbrojavaju se sati do humanitarnog rock maratona ‘Koncert za Ines’ u četvrtak, 3. 3.  u klubu Boogaloo gdje četiri perjanice zagrebačke rock scene Elemental, Kino klub, Ramirez i Markiz sviraju za prikupljanje sredstava za liječenje i poboljšanje uvjeta života 29-godišnje Zagrepčanke Ines Habek koja se već četiri godine hrabro bori s karcinomom dojke.

Popularna domaća rock imena pokazat će svoju humanost svirajući maratonski od 21h do 01h kada će otprašiti nove materijale kojima će najaviti aktivno proljeće i ljeto te je ovo jedinstvena prilika da čujete ove potentne gradske bendove u jednoj večeri na istom mjestu. Sav prihod od ulaznica bit će doniran na račun Ines Habek, a iste se mogu po cijeni od 50 kuna kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Eventim ticketshopu u Jurišićevoj, videoteci Altamiri na Kvaternikovovom trgu, Videoteci Net (Braće Domany 6), Klubu Boogaloo, te glazbenoj knjižari Rockmark u Berislavićevoj 13.

Ines Habek je 29-godišnja djevojka oboljela je od raka dojke u 24. godini života.

Bio je to agresivni brzorastući tumor koji su najprije, u Njemačkoj gdje je tada živjela, liječili kemoterapijom, a zatim kirurški, mastektomijom. Ova mlada žena zaštitno je lice prošlogodišnje kampanje udruge za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke “Sve za nju” koju je podržao i fotograf Damir Hoyka izložbom “Dvadesetijedna” fotografija oboljelih žena.

Njezina borba unatoč ustrajnosti i optimizmu još uvijek nije pozitivno završila, te je ‘Koncert za Ines’ prilika za Vaš doprinos njezinom ozdravljenju.

Koncert organiziraju Inesine prijateljice, od kojih neke osobno znamo te na taj način poznajemo uvjete u kojima Ines pokušava živjeti. Kako ti uvjeti uistinu nisu za javnost, iz sve snage apeliramo da dođete! Pomoć je nužna!

FB event | FB grupa | Index.hr | Vip.hr


Povezano