Radionica oglašavanja za umjetnice i kreativke

Prostor rodne i medijske kulture K-zona u suradnji s Digitalnom Kužinom u subotu, 30.11., od 16:30h do 20h organizira radionicu oglašavanja za umjetnice i kreativke.

Napomena organizatorica: Radionica je momentalno popunjena. Za najave idućih radionica pratite Voxfeminae.net.

Radionica se organizira kao odgovor na provedena istraživanja K-zone među umjetnicama, koje su upravo nedostatak alata za vidljivost i samo-promociju okarakterizirale kao jedan od najvećih problema samostalnog umjetničkog rada.

Cilj je radionice oglašavanja za umjetnice i kreativke osnažiti osobe koje djeluju u kreativnim industrijama, a žele naučiti nešto više o samopromociji te načinu na koji mogu doći do veće publike – bilo za otvorenje svojih izložbi ili prodaju rukotvorina te umjetnina. Želimo omogućiti kreativkama da se njihov glas čuje, bez da moraju imati tešku marketinšku mašineriju ili sponzore iza sebe. Na radionici će se polaznice učiti osnovama digitalnog marketinga i oglašavanja na društvenim mrežama, ali i doznati na koji način se može vršiti komunikacija s relevantnim medijima.

Radionicu vodi Sara Morić koja je nakon tri godine agencijskog rada 2017. osnovala svoj marketinški biznis Digitalna kužina te od tada radi na lokalnim i međunarodnim kampanjama za različite tvrtke, ali i festivale, projekte, udruge i inicijative…

Sudjelovanje u radionici je besplatno, a zbog opsega rada i individualnog prezentiranja i savjetovanja, broj polaznica ograničen je na 12 osoba. Prijaviti se možete sve do 28.11. na e-mail 16@voxfeminae.net uz subject “Prijava za radionicu oglašavanja”. Uz prijavu, korisno je napisati nekoliko rečenica o osobnom umjetničkom djelovanju kao i dosadašnjem iskustvu u promociji svog rada putem medija i društvenih mreža.

Radionica oglašavanja za umjetnice i kreativke organizira se u sklopu godišnjeg programa društveno-kulturnog centra Šesnaestica, čiji se program odvija uz financijsku podršku Ministarstva kulture i Ureda za kulturu Grada Zagreba. K-zona je korisnica institucionalne podrške Zaklade Kultura nova za program Šesnaestice.


Povezano