Radionica izrade bookmarkera

U petak 22. ožujka, s početkom u 17 sati u DKC Šesnaestica, Ozaljska 16/II, dođite na kreativnu radionicu izrade bookmarkera, kojom udruga Klo team  započinje slijed kreativnih radionica iz raznih područja umjetnosti i tehnika. Ova je pod vodstvom Lidije Kovač, dipl. dizajnerice tekstila i odjeće.

Na ovoj radionici naučit ćete kako napraviti 4 različita bookmarkera u tehnici akvarela s 4 različita pristupa, uz pomoć predmeta koje imate kod kuće. Napravit ćete svoja unikatna mala umjetnička djela koja ćemo plastificirati i imat ćete svoj originalni uradak koji možete zadržati za sebe ili pokloniti nekom dragom. Nikada niste radili akvarel? Nema problema, naučit ćete.

Poželjno je donijeti neku staru četkicu za zube i fen. Zašto? Da bi bilo interesantnije i veselije!

Sama radionica traje 2 sata i sav ostali pribor dobit ćete tamo. Preporučena donacija je 10 eura koja se uplaćuje na žiro račun te je ujedno i rezervacija mjesta.

Sve prijave su na:  udrugakloteam@gmail.com

O voditeljici:

Lidija Kovač

Završila sam Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, smjer tekstil, i diplomirala na TTF-u smjer Dizajn tekstila i odjeće. Nakon obrta, osnovala sam kreativnu udrugu Kloto, koja je poslije postala Klo team, u  kojoj sam predsjednica. Zanimaju me razni oblici umjetnosti pa volim šivati, modelirati, crtati i stvarati uporabne predmete i dekoracije. U serijama radionica vrlo rado ću podjeliti svo svoje znanje i iskustva.


Povezano