Počinje 2. ciklus radionice pjevanja i glasa u sklopu projekta “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost”

Foto: Andrijana Mirna Marin

Prostor rodne i medijske kulture ‘K-zona’ poziva osobe starije od 55 godina da se priključe 2. ciklusu radionice pjevanja i glasa koja obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, rad na vezi tijela i glasa i pjevanje, a vodi je pjevačica i vokalna pedagoginja Davorka Horvat. Radionica se odvija u sklopu projekta “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost”.

Radionica počinje u srijedu, 9. siječnja, a održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 10:00 do 11:30 u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, 2. kat).

Prvi ciklus radionice održan je u studenom i prosincu 2018. godine, a po njegovu završetku sudionici/e su u studiju snimili pjesme koje će biti korištene kao glazbena podloga za kratke filmove koji će nastati u sklopu projekta. Po završetku 2. ciklusa radionice zainteresirani sudionici imat će priliku snimiti nove pjesme u studiju.

Radionica je besplatna. Pri prvom dolasku potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i ispuniti kratki upitnik.

Više informacija možete dobiti putem emaila: tihana@voxfeminae.net ili mob. 091 795 7005.

Projekt “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” omogućuje poboljšanje kvalitete života građana starije dobi na Trešnjevci kroz angažman kulturnih radnika i umjetnica te se inovativnim i participativnim radionicama bavi bilježenjem lokalne povijesti i sadašnjosti putem umjetničkog izričaja.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Projekt “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u razdoblju od 17.8.2018. do 17.11. 2019. Ukupna vrijednost projekta je 963.014,49 HRK, a iznos EU potpore je 818.562.32 HRK.


Povezano