KreARTionice u Šesnaestici

Tijekom lipnja i srpnja u prostoru Društveno-kulturnog centra Šesnaestica održat će se tri međusobno nezavisne psihološko-kreativne radionice za odrasle, koje ipak čine smisleni slijed i cjelinu.

Svaka radionica zaokruženo je iskustvo sama za sebe i moguće je doći na samo jednu ili dvije od njih, dok će oni/e koji/e odaberu sudjelovati na sve tri radionice dobiti priliku istražiti tri važna aspekta unutarnjeg iskustva – što nam je naše teško prihvatiti (Moja sjena), što zapravo želimo (Moja sloboda) i kako odabrati put koji dobro balansira prethodna dva aspekta (Godina je na pola, a gdje sam ja?). Tri teme u tri tjedna – tri prilike za posvetiti vrijeme sebi i poslušati svoj unutarnji glas, kroz stvaranje, igru i podršku.

Sve što stvaramo i način na koji stvaramo – bilo da se radi o crtežima, receptima, odnosima, poslovima – odražava naš unutarnji svijet. Taj svijet sadrži naše osjećaje, uvjerenja, ideje, granice i sve ostalo što nas čini baš takvima kakvi jesmo, pa ako želimo živjeti autentično, sa smislom i osjećajem ispunjenosti, važno je taj svoj svijet što bolje upoznati, istražiti i izraziti. Upravo je to cilj kreARTionica, psihološko-kreativnih radionica za odrasle. kreARTionice su osmišljene kao sigurno mjesto i vrijeme gdje se uz pomoć elemenata art terapije prati vlastita znatiželja, podržava svima dostupna kreativnost i njeguje prijateljstvo sa samim sobom.

Raspored radionica:
Moja sjena – Srijeda, 19. lipnja, 18:00 – 20:30,
Moja sloboda – Srijeda, 26. lipnja, 18:00 – 20:30,
Godina je na pola, a gdje sam ja – Srijeda, 3. srpnja, 18:00 – 20:30.

Na ovu radionicu pozvani su i introverti i ekstroverti, i praktičarke i teoretičari, i kreativke i oni koji se doživljavaju kreativno sasvim netalentiranima.Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo ili znanje.

Dobrodošle su sve odrasle osobe, uključujući i one koje se ne osjećaju odraslo i one koje se osjećaju starije od svojih godina.

Cijena sudjelovanja na jednoj radionici iznosi 190 kuna, na dvije radionice 350 kuna, dok cijena sudjelovanja na sve tri radionice iznosi 490 kuna. Sav materijal osigurava voditeljica radionice.

Voditeljica kreARTionica je Eva Simona Kulenović, magistra psihologije, praktičarka Kliničke ekspresivne art terapije (CEAT), zaljubljenica u igru i veselje. 

Više informacija o radionicama i obrazac za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama kreARTionica.


Povezano