Kako dobiti ono što trebam u svom kvartu?

Ilustracija: ZG3D i Trešnjevački seniori

U sklopu projekta „Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost“, u srijedu, 4. prosinca u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16/II) s početkom u 11:00 udruga K-zona organizira razgovor i prijenos znanja Kako dobiti ono što trebam u svom kvartu? gdje ćemo odgovarati na konkretna pitanja građanki i građana vezano uz njihove potrebe i poboljšanje komunikacije prema tijelima lokalne samouprave i povećanju participacije u životu na Trešnjevci.

Svoja iskustva i korisne prakse predstavit će jedna od najaktivnijih građanki na Trešnjevci – sjever, Lana Vukovinski (inicijativa Samoborček), a razgovor će moderirati supredsjednica K-zone, Gabrijela Ivanov.

Na početku razgovora bit će predstavljeni primjeri građanskih zahtjeva i koraci koji su poduzeti da bi se ti zahtjevi uspješno rješili, a u drugom dijelu će biti otvorena diskusija u kojoj će se predložiti najučinkovitiji koraci koje građani trebaju poduzeti vezano uz njihove konkretne upite i potrebe.

Na događanju ćete moći preuzeti i korisne materijale, obrasce, kontakt adrese kao i radna vremena ključnih aktera na Trešnjevci – sjever.

Projekt “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” koji provodi udruga K-zona omogućuje poboljšanje kvalitete života građana starije dobi na Trešnjevci kroz angažman kulturnih radnika i umjetnica te se inovativnim i participativnim radionicama bavi bilježenjem lokalne povijesti i sadašnjosti putem umjetničkog izričaja.

Organizacija tribine sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Projekt “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u razdoblju od 17.08.2018. do 17.12. 2019. Ukupna vrijednost projekta je 963.014,49 HRK, a iznos EU potpore je 818.562,32 HRK.


Povezano