Hocus Pokus, Epoxy on fokus!

Na dvodnevnoj osnovnoj radionici ‘Hocus Pokus, Epoxy on fokus!’ koja će se održati u subotu, 23. veljače od 17 do 19 sati te u nedjelju, 24. veljače od 10 do 12 sati, polaznici/e će moći naučiti što je to epoxy smola i koje sve vrste postoje, kako raditi s epoxy smolom i lijevati ju u kalupe te koji alati su potrebni za obradu i kako ih koristiti. Radionica će se održati u Društveno kulturnom centru Šesnaestica, a cijena iznosi 250 kuna.

Na radionici ćete naučiti kako pigmentirati epoxy smolu i još puno drugih trikova. Vi imate samo jedan zadatak, osmisliti natpis koji ćete aplicirati na svoju ogrlicu, a svi ostali materijali su osigurani. Jednom kad otkrijete čari epoxy smole nećete moći dočekati napredne radionice.

Kroz radionicu će vas voditi:

Neda Vuković krije se iza brenda đinđeraj. Kreativnost je oduvijek bila dio mene, a najveću pažnju sam posvećivala izradi nakita jer je na mene imala pravi meditacijski učinak. Maštala sam o pokretanju vlastitog posla i velikoj radioni te sam nadomak cilju.

Epoxy smola je bila ljubav na prvi pogled jer ima bezbroj mogućnosti te se nadam da će i kod polaznika izazvati isto oduševljenje

Darija Gašparović je dugogodišnja poslovna konzultantica koja je jednog dana odlučila da pilu od laptopa zamijeniti ubodnom pilom, miš aku bušilicom, a meeting reminder brusnim papirom.

Ideje dolaze zbog osobnih potreba, radoznalosti i pomicanja granica kreativnosti. Volim spajati nespojivo i poigrati se s s različitim materijalima, reciklirati, prenamijeniti… hackirati već nešto gotovo bez kompromisa sa stotinama pokušaja i promašaja.

Prijave za sudjelovanje na radionici zaprimaju se na e-mail adresi: grif.and.do@gmail.com.

Više informacija o radionici možete potražiti na Facebook stranici događanja.


Povezano