Dugin rođendan – Pet godina udruge Dugine obitelji

Udruga Dugine obitelji poziva vas da im se pridružite na obilježavanju njihovog petog rođendana koji će se odvijati ovaj vikend, u petak i subotu (11. i 12. studenog) koji će se odvijati u DKC Šesnaestica te u spomen-parku Dotrščina.

Od aktivističkih inicijativa do promjena zakona, udruga Dugine obitelji aktivno je kroz rad sa zajednicom uspjela napraviti velike promjene u društvu. Sve to je povod da zajednički obilježimo njihov protekli rad u vikendu koji nam slijedi, kada će Dugine obitelji proslaviti svoje dosadašnje rezultate, ali i predstaviti sve ono što će raditi u budućnosti.

SUBOTA 12.11.

14:30 – Dječja igraonica za najmlađe Za dugine obitelji s djecom organizirano je druženje u zatvorenoj igraonici, uz animatoricu. Druženje je primarno za članstvo udruge Dugine obitelji i roditelje s djecom. Ukoliko ste i vi dugina obitelj, javit se Duginim obiteljima u inbox na društvenim mrežama za više informacija o ovom događaju!

16:30 – Queer Speed Friending
Šesnaestica, Ozaljska 16
Po prvi put Dugine obitelji organiziraju i Queer Speed Friending – koncept brzog upoznavanja prijatelja. Kroz ograničeno vrijeme i brzu izmjenu u desetak rundi upoznavanja, imat ćete priliku proširiti svoj krug prijatelja i odlično se zabaviti. Koncept funkcionira tako što će prijavljeni biti podijeljeni u dvije grupe prema sličnim interesima kako bi se što bolje povezali, a upoznavanje se odvija pod šiframa – što znači da do kraja samog eventa ne morate otkriti svoj identitet. Atmosfera će biti opuštena i uzbudljiva te ćete moći isprobati nešto drugačije i upoznati novu ekipu za druženje koje možete nastaviti odmah na društvenom igranju u istom prostoru.

20:00 – Rođendanska proslava s društvom iz Games_16ica/qSporta
Šesnaestica, Ozaljska 16
Subotnja večer završava uz druženje s društvenim igrama i zabavnim aktivnostima koje su pripremljene u suradnji sa sekcijom qSporta koja je već poznata u našoj zajednici po organizaciji društvenog igranja u Šesnaestici. Za rođendansku atmosferu Dugine obitelji pripremile su i par iznenađenja!
NEDJELJA, 13.11.

Dugina šetnja na Dotrščini
Vikend završava (polu)sportskom šetnjom na Dotrščini. Šetnja je pogodna za sve dobne skupine, kao i za djecu. Ukoliko se želite pridružiti u šetnji, javite se Duginim obitelji a putem maila ili u inbox na društvenim mrežama!

Više informacija o događanju možete potražiti na facebook stranici eventa.


Povezano