DRAGram: Svatovi

U subotu, 26. rujna, pridružite se najšarenijim svatovima u Zagrebu, jer House of Flamingo organizira prvu svadbu! Tranđeli se ne udaju, ali konačno su oformile svoj svadbarski bend. Ceremonija će se, uz popratno slavlje, održati u prostorima Hale V Ljeta u Tehničkom.

Ako ste već prisustvovali nekom klasičnom, domaćem, svadbenom slavlju, sigurno već možete pretpostaviti što vas otprilike očekuje. Mate Bulić i Maja Šuput su nažalost bili zauzeti, stoga su za zabavu zadužene Colinda Evangelista, Entity, Roxanne i Spazam Orgazam – uz pregršt točaka koje će vas podsjetiti na sjaj i očaj hrvatskih svadbenih običaja.

Što se tiče aktualnih epidemioloških mjera, ne brinite, crkve su se do sad pokazale kao najsigurnija mjesta na kojima se COVID-19 uopće ne prenosi – ali organizatori svakako mole SVE svatove da se maksimalno pridržavaju mjera, a to uključuje nošenje maske, vela ili drugog adekvatnog zaštitnog pokrivala za nos i usta za vrijeme trajanja izvedbe.

Ulaznica za ovaj festival ljubavi i detonacije nuklearnih obitelji se ne naplaćuje. Ali, prigodno svakom vjenčanju, svoje darove možete ostaviti na štandu s merchem ili ih u omotnici zataknuti za podvezice tranđela.

Za više informacija o programu pratite event i House of Flamingo page. Program DRAGram: Svatovi održava se uz podršku Ureda za kulturu Grada Zagreba.


Povezano