Danas kada postajem AUT: predaja štafete

LGBTIQ inicijativa Filozofskog fakulteta ‘AUT’ u utorak, 26. studenog, organizira druženje i razgovor na temu izgradnje LGBTIQ+ podrške među studenticama_ima na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u dvorani A001.

Noć vještica je za nama, no tek kada se fikcionalna čudovišta povuku i društvena se stvarnost opet razotkrije, AUT traga za novom krvi. : ) Ako ste taman odškrinuli ormar i spremni ste zakoračiti u prostor u kojem ćete se osjećati sigurno i pronaći ljude s kojima ćete moći podijeliti studentske dane ili ste pak već dugo aut (ali ne i AUT), dođite 26.11 u 18 u dvoranu A001 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i pridružite se razgovoru o tome kako graditi međusobnu podršku i okupiti LGBTIQ+ studentice_e tako i naše strejt / intra / cis saveznike_ice u borbu za integrirane i drugačije akademske prostore. Uz druženje i grickalice, zajedno ćemo razmotriti potrebe LGBTIQ+ studentica_a i vidjeti što bismo mogli raditi iduće godine.
Ako želite saznati što zapravo s LGBTIQ+ pokretom imaju radnička borba, feminizam, antirasizam ili prava životinja, ili vam je pak samo do druženja i novih prijateljstava, navratite. Naše_i starije_i članice_ovi, koje_i vam uskoro namjeravaju prepustiti štafetu, odgovorit će na sva vaša pitanja i mentorski vas podržati u organizaciji prvih projekata na fakultetu. No, ako i niste aktivistički raspoloženi, ako samo želite upoznati nove ljude i kasnije na pivu / sok s nama, dođite nam da se družimo, bez obaveza i očekivanja s naše strane. : ) Ipak – nadamo se da ćemo mi ispuniti vaša. Stoga zabilježite 26.11. na papiriće i u rokovnike, mi vas već nestrpljivo iščekujemo!


Povezano