Objavljeno

Volimo žensko tijelo u svim oblicima [foto]

Kada nas kojekakvi plakati i reklame svakodnevno podsjećaju da vlastito tijelo moramo neprestano popravljati, stvarno je teško zamisliti profesionalni fotografski studio koji bi slavio ljepotu ženskog tijela u svim njegovim oblicima, bojama i veličinama!

Fotografski studio Shameless photography čini baš to! 

Osnovala ga je 2009. godine strašna Sophie Spinelle. Studio zapošljava isključivo žensku ekipu fotografkinja i stilistica i specijaliziran je za pin-up i retro budoar fotografiju.

Kako kaže Sophie, najvažnije joj je stvoriti ozračje sigurnosti i povjerenja i snimanje prilagoditi željama i potrebama svakog modela.

“Želimo da se žene osjećaju ugodno; da atmosfera više nalikuje sleepoveru kod najbolje frendice nego zastrašujućem profesionalnom snimanju.”

Modeli mogu sami smisliti svoj stajling ili izabrati nešto iz Shamelessove bogate garderobe; odjeća je različitih stilova i veličina koje variraju od veličine XXS do veličine 5X. 

Žene su u snimanje uključene kao kreativne partnerice, fotografije se ne fotošopiraju, a modeli sami odlučuju o tome hoće li se one objaviti ili su samo za njihove oči.

“Žene ne fotografiramo kao seksualne objekte. Fotografiramo ih kao ljudske seksualne subjekte. Mislim da su zato naše fotografije toliko provokativne,” zaključuje Sophie.

Shamelessu bi se moglo zamjeriti što snimanje nije namijenjeno baš svakom džepu, no svakako se radi o inspirativnoj inicijativi.

{gallery}volimo-zensko-tijelo{/gallery}

Izvor: BustShameless photography 


Povezano