Objavljeno

OkComrade – dejting za drugove i drugarice!

Ako kružite online dating stranicama pitajući se gdje su nestali svi slobodni komunisti, napokon vam se posrećilo! OkComrade je nova dating platforma lansirana 4. svibnja kao ljevičarska alternativa ‘buržujskim’ dating stranicama, koja omogućuje socijalistima, komunistima i anarhistima da se povežu sa svojim revolucionarnim istomišljenicima.

Imaju i par pravila: “Bez seksizma, rasizma, heteroseksizma i transfobije”, no prema njihovoj Facebook stranici, možete se uključiti dok god niste potpuni glupan.

OkComrade je trenutno samo Facebook profil. Zainteresirani administratorima mogu poslati svoju sliku i biografiju, a oni će objaviti mini-profil na stranici koji potom ostali članovi mogu komentirati ili se javiti osobi direktno.

Jedan od kreatora stranice, koji se predstavlja kao Jacob, izjavio je za Huffington Post kako njihov tim radi na razvitku vlastitog websitea ili mobilne aplikacije. “Želimo da ovo bude siguran prostor u kojem ljevičari mogu upoznati ljude istih vrijednosti. Političko opredjeljenje odražava te vrijednosti kao i pogled na svijet, te se čini smislenim tražiti društvo osoba sa sličnim pogledom na svijet.”

“Ako muslimani, židovi i ateisti mogu imati vlastite dating stranice, nema razloga da netko čija je politička boja jedna nijansa crvene ne bi mogao imati to isto”, dodao je.

Ako pak revolucija nije vaša stvar, postoje brojne druge dating stranice između kojih možete birati, uključujući one za vegetarijance, bibliofile, poljoprivrednike i preljubnike.

OkComrade trenutačno ne ostvaruje profit, a teško je i zamisliti kako bi im to uspjelo s obzirom na anti-kapitalističko društvo koje okupljaju. Huffington Post


Povezano