Objavljeno

Autoblow 2: Najuspješnija crowdsourcing kampanja u ‘industriji za odrasle’

Bivši odvjetnik i kreator Autoblowa 2, kao i drugih proizvoda za zabavu za odrasle poput originalnog Autoblowa, Mangasma i Ladygasma, Brian Sloan, shvatio je da mu, unatoč više od 100,000 dolara uloženih u stvaranje i testiranje proizvoda, nedostaje još 45,000 dolara za dovršenje projekta, piše Vice. Odlučio je zato pokrenuti IndieGoGo crowdsourcing kampanju, koja je postigla viralni uspjeh.

Kampanja će se okončati u četvrtak, a Autoblow 2 je prikupio više od 254,000 dolara. “Zanimljivo, dobivam poruke od osoba s invaliditetom i osoba s multiplom sklerozom. Također, dobio sam puno e-mailova iračkih ratnih veterana, koji imaju različite probleme u kretanju, koji su u potrazi za uređajem koji je automatiziran”, kaže Sloan.

Autoblow 2 sebe naziva svjetski nadmoćnim “realističnim robotskim simulatorom oralnog seksa za muškarce. Dolazi opremljen motorom izrađenim da traje više od 500 sati, izmjenjivim rukavom u obliku usta izrađenog od umjetne kože, podesivim brzinama, te se “super lako čisti”. Službena stranica Autoblowa 2 kaže: “osjećaj da je vaš penis unutar rukava , dok ga perle na oprugama miluju gore-dolje se najbolje može opisati u dvije riječi: iznenađujuće dobrim”.

“Mislim da bi, kad biste pitali muškarce što bi bio njihov idealan uređaj za poboljšanje masturbacije, mnogi rekli: ‘Nešto što radi za vas, a vi ne morate činiti ništa’. Uvijek sam mislio da bi to bila ultimativna fetiš igračka”, kaže Sloan.

Autoblow 1 radi na principu milovanja. Bilo je sličnih uređaja i prije njega, ali on je napajan baterijama. Kod Autoblowa 2, koncept je isti, ali izvedba je puno drugačija. Uglavnom, drugi ljudi prodaju slične proizvode, ali nitko nikad nije napravio aparat koji radi na tom principu, a da ima kvalitetu kuhinjskih aparata. Ako ste kupili seks igračku koja se razbila nekoliko mjeseci kasnije, nećete reći: ‘Ne mogu vjerovati. To je nečuveno’, jer ste nekako očekivali ​​da će se pokvariti. Ali, ako ste kupili aparat za espresso za svoju kuhinju, očekivali biste barem godinu ili dvije funkcioniranja. Postoje seks igračke za žene koje su izrađene na razini kvalitete kuhinjskih aparata. No, sve do sada, mislim, nisu postojale igračke za muškarce koje su na toj razini kvalitete.”


Povezano