Objavljeno

Zagreb je NAŠ građane/ke pozvao na sudjelovanje u oblikovanju programa

Politička platforma Zagreb je NAŠ objavila je interaktivno sučelje i diskusijski forum kako bi građanima i građankama omogućila do do 3. svibnja biraju programske prioritete, komentiraju sam program i predlažu rješenja za gradske četvrti.

Na internetskim stranicama pronađite prijedlog izbornog programa platforme Zagreb je NAŠ koja na lokalne izbore u Zagrebu izlazi za sve 4 razine vlasti.

„Novu politiku gradimo na principima sudjelovanja i otvorenosti, stoga naš program nastaje decentralizirano, uključivanjem stručnih i zainteresiranih zajednica u oblikovanje prijedloga u područjima od obrazovanja i zdravlja, do prometa, urbanizma i ekonomskih politika. Naše interaktivno sučelje omogućava sudjelovanje zainteresirane javnosti u oblikovanju izbornih prioriteta Platforme tijekom trajanja kampanje. Radi se o sasvim novom pristupu oblikovanju političkih prioriteta, dosad nepoznatom u hrvatskoj politici.“, ističu iz platforme.

Na mrežnoj stranici Zagreb je naš građani putem gumba “slažem se” mogu odabrati prijedloge koje smatraju najvažnijima, a oni prijedlozi koji dobiju najveću podršku postaju izborni prioriteti Platforme. Na diskusijskom forumu svi zainteresirani mogu ostaviti komentare na program, kao i navesti vlastite prijedloge.

„Posebno pozivamo stanovnike Zagreba da predlože smjernice za kvartove u kojim žive.“, ističu.


Povezano