Objavljeno

Nakon Kvatrića, Zagreb je NAŠ, želi čuti mišljenje Trešnjevke i Maksimira

Nakon akcije čišćenja dijela Kvaternikova trga održane u subotu i predstavljanja građanima Trešnjevke u nedjelju, prilikom kojih su prikupljali prigovore građana vezane uz pojedini kvart, Platforma Zagreb je NAŠ i stranka Za grad, planiraju nove akcije.

Akcijama prikupljanja prigovora građana žele potaknuti građane da se aktivno uključe u sudjelovanje u politici te da javno iznesu svoje probleme.

  

„Rupe na Trešnjevačkom trgu, leteće smeće ispred ulaza u zgrade, prazne i poluraspadnute kuće, automobili na nogostupima, nedovoljno parkova, nedovoljno škola, a nove zgrade svakim danom niču ispred naših prozora“, problemi su Trešnjevke stoji u pozivu na novu aktivnost Platforme Zagreb je NAŠ i stranke Za grad, Trešnjevka je NAŠa!

U srijedu, 12. travnja, građani su pozvani na okupljanje i razgovor u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 18 sati. Dan kasnije, u četvrtak 13. travnja također u 18 sati, u gradskoj četvrti Maksimir, Park Bartola Kašića.

Povodom Noći knjige, 21.4., organizira se i dijeljenje knjiga po tramvajima u širem središtu grada od 19 do 21 sat. Viškove knjiga koje želite slati dalje možete donijeti u sjedište stranke Za grad u Jurkovićevoj 17. Više informacija ovdje.

Politička platforma Zagreb je NAŠ je tijekom proteklog tjedna predstavila gradonačelničkog kandidata Tomislava Tomaševića, o kojem se više može saznati na službenim stranicama platforme. Također, s obzirom da je u svega 40 dana od pokretanja, platformu Zagreb je NAŠ na Facebooku podržalo preko  21 000 podržavatelja i podržavateljica, čini se da je javnost pozitivno reagirala na nove oblike političkog djelovanja i komuniciranja.


Povezano