Objavljeno

Udruga Kamensko i tvrtka IKEA predstavile suradnju

Udruga Kamensko i tvrtka IKEA predstavile su zajedničku suradnju u ponedjeljak, 4. travnja u robnoj kući IKEA Zagreb.

U priopćenju za javnost stoji kako su Udruga Kamensko i tvrtka IKEA Hrvatska započele suradnju u sklopu koje će dvije članice Udruge pružati usluge mjerenja, šivanja i krojenja na tekstilima kupljenima u robnoj kući IKEA te savjetovati posjetitelje robne kuće na Odjelu za tekstile.

Ovom dugoročnom suradnjom članicama Udruge Kamensko želi se omogućiti lakši pristup tržištu te im dati snažan temelj da budu što nezavisnije. Suradnja će im omogućiti i priliku da privređuju za sebe i svoje obitelji. IKEA na ovaj način želi dati pozitivan primjer i podršku razvoju socijalnog poduzetništva u Hrvatskoj.

Također su na javnoj dražbi prije nekoliko dana prodane dvije zgrade tvrtke i dvorište tvrtke Kamensko d.d. površine 6 000 m2, za najnižu cijenu od samo 24 milijuna kuna (unatoč tome što su procijenjene na 73,5 milijuna kuna). Novi vlasnik objekata na atraktivnoj lokaciji u zagrebačkoj Reljkovićevoj ulici postala je tvrtka ANNA AUREA d.o.o. iz Križevaca.

Prema radnicama Kamenskog još uvijek postoji dugovanje od 3 i pol plaće i dio iznosa otpremnina nakon otkaza. Pogledaj.to


Povezano