Objavljeno

U zagrebačkom klubu tijekom LGBT partya bačen suzavac

Sinoć je oko 4 sata u zagrebačkom klubu SUPER SUPER tijekom LGBT partyja nepoznati počinitelj aktivirao suzavac, zbog čega su, kako navode iz zagrebačke policije, lakše ozlijeđene dvije osobe koje su razbijale prozore kako bi došle do zraka.

Na teren su ubrzo pristigla kola hitne pomoći te policija, a prve fotografije napada osvanule su na Twitteru.

 

Na Facebook stanici kluba posjetitelji_ce su komentirali kako su u klub ušli na vrata, a izlazili kroz prozore, nakon čega su se oglasili_e i administratori_ce stranice.

“Kao i na svakom našem partyu do sada, jedino na što naše večeri mirišu je ljubav. Žao nam je što nam društvo u kojem živimo želi osporiti pravo na to, ali ovo je javni proglas da je ljubav jedino za što se borimo i nikakav suzavac neće osporiti da dobijemo ono što svi zaslužujemo. Svima se ispričavamo zbog negativnog iskustva koje je bilo izvan naše moći i javno vam obećajemo da ćemo se boriti za sve nas. Volimo vas!”

Reagirao je i SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević, koji je najavio konferenciju za novinare_ke danas u 11:30 sati jer želi, kako se navodi u priopćenju, da Vlada i premijer hitno reagiraju kako bi se zaustavio trend rasta nasilja u društvu i zločina iz mržnje.


Povezano