Objavljeno

Transmeet.Tv MusicMap – glazbeni umreženi vodič

Prvi regionalni glazbeni vodič Transmeet.Tv MusicMap jako brzo bi mogao postati nepresušan izvor informacija o glazbenim događajima, festivalima, klubovima te bendovima, jer je integriran se drugim web servisima kao što su YouTube, Flickr, Amazon, GoogleMaps te facebook.

Glazbene događaje odabire, uređuje te filtrira uredništvo Transmeet.Tv-a, a korisnik/ca ima mogućnost filtriranja događaja po regiji te po vrsti glazbe koju voli slušati. Nakon što pronađe interesantan događaj, može kupiti ulaznicu za koncert, preuzeti mp3 pjesme te pregledati video ili foto uratke sa prijašnjih koncerata ili nastupa. Također, integracija sa facebookom omogućava da vidite koji od vaših prijatelja dolaze na isti događaj.

MusicMap možete koristiti online na musicmap.transmeet.tv, ili kao desktop verziju na svom kompjuteru – klik na www.musicmap.eu, a kako je koncem siječnja Apple odobrio prodaju na svojim uređajima osim što radi na iPhoneu, možete ga instalirati i na androidom pogonjene pametnjakoviće.

Za dizajn i razvoj je zaslužna tvrtka Neuralab iz Zagreba, a za administraciju i podatke se brinu Neuraplex Cloud serveri.


Povezano