Objavljeno

Održana prva od šest javnih akcija na Trešnjevci u sklopu projekta Moje mjesto u zajednici

U sklopu kampanje i projekta “Moje mjesto u zajednici” udruga K-zona održala je javnu akciju na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu u četvrtak 30. lipnja.

Družili/e smo se s građankama i građanima koje smo tom prilikom upoznali s projektom i projektnim aktivnostima, kao nastavak na rezultate istraživanja o potrebama unutar lokalne zajednice kojeg je K-zona provela među stanovništvom Trešnjevke Sjever.

Građankama/ima Trešnjevke dijelili/e smo brošuru koja objedinjuje sva mjesta i kontakt podatke na koje se građani sa svojim problemima mogu javiti na području Trešnjevke, Gradu Zagrebu, ali i na državnoj razini.

Zajedno s građanima/kama ispunjavali smo razglednice koje uključuju prijedloge za poboljšanje života unutar lokalne zajednice; a građanima je na tabletu prikazan i rad online aplikacije projekt-zajednica.info koja uključuje punktove na razini grada gdje građani mogu potražiti pomoć i savjete.

Projekt “Moje mjesto u zajednici” je podržan od Fondova Europskog gospodarskog prostora, Kraljevine Norveške i Međimurske županije.


Povezano