Objavljeno

Još malo do cilja – crowdfunding kampanja “Fierce Women” ušla u zadnji tjedan

Foto: Nina Đurđević

Zahvaljujući vašoj velikodušnoj podršci i donacijama iz cijelog svijeta, u protekla dva tjedna u crowdfunding kampanji “Fierce Women – All the Right Cards” prikupili smo gotovo 80% traženog iznosa. Kako bismo ostvarili naš cilj – tiskanje i distribucija 1 000 paketa društvene igre Strašne žene / Fierce Women i pokretanje društvenog poduzeća za poduzetnice u kulturi – moramo prikupiti još 5 000 američkih dolara.

Sigurne smo da zajedničkim snagama možemo ostvariti zadani cilj i na taj način povećati vidljivost doprinosa žena kroz povijest, pružiti inspiraciju mladim ženama i djevojčicama te se pritom dobro zabaviti!

Igra uključuje 56 karata ilustriranih portreta žena koje su kroz povijest dale izniman doprinos u području znanosti, umjetnosti, kulture, feminizma, politike i aktivizma. Namijenjena je svim generacijama te nudi priliku za druženje i provođenje slobodnog vremena na zabavan, edukativan i društveno angažiran način.

Podržite kampanju donacijom, podijelite je na svojim društvenim mrežama i preporučite je prijateljima, članovima obitelji i kolegama s posla!

Na našoj Indiegogo stranici provjerite koje smo nove (i osvježavajuće!) ‘perkove pripremile za vas u zadnjem tjednu kampanje! U međuvremenu, uključite se u jednu od naših nagradnih igara na kojima možete osvojiti vrijedne proizvode poput art printa, paketa karata ili torbe i naljepnica: #MyFierceWomanIs (rok: 21 ožujka) i #FierceWomenChallenge (rok: 25. ožujka).

Kampanju možete podržati do 26. ožujka.

Promijenimo kartu svijeta nabolje!

Strašne žene pratite na:

  


Povezano