Objavljeno

Glazbenica Janelle Monáe se autala

“Being a queer black woman in America, someone who has been in relationships with both men and women – I consider myself to be a free-ass motherfucker.”

U posljednjem izdanju časopisa Rolling Stone glazbenica Janelle Monáe autala se kao biseksualna žena koja se pronalazi i u panseksualnosti.

 

U intervjuu Monáe ističe da se isprva smatrala biseksualnom žeom, a da trenutno mnogo o sebi spoznaje i po pitanju panseksualnosti, s kojom se također identificira. Iako je u prošlosti izbjegavala direktno odgovoriti na pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji, često je odgovore uključivala u tekstove pjesama.

“Želim da djevojčice, dječaci, nebinarni, gej, strejt, queer ljudi koji se bore s prihvaćanjem vlastite seksualnosti, koji se osjećaju isključno ili zlostavljano, znaju da mislim na vas”, poručila. “Ovaj album je za vas. Budite ponosni.”

Osim glazbene karijere, Monáe je vlasnica svog vlastitog brenda, model a nedavno je ostvarila malu ulogu u Oscarom nagrađenim filmom ‘Moonlight’ i nominiranim ‘Hidden Figures’. [M.Č] Rolling Stone…


Povezano