Objavljeno

Besplatni bordel za studentice pod stresom

Tri studenta sa Sveučilišta u Mannheimu odlučila su na nesebičan način pomoći kolegicama u rješavanju stresa i to nuđenjem seksualnih usluga.

Kao većina genijalnih ideja, i ova je rezultat alkoholnog druženja. Projekt nazvan Bib:Love (od njemačkog Bibliothek) oglašava se sloganom “dobrim seksom do dobrih ocjena”, a njegovi začetnici pod pseudonimima Oskar, Julius i Christopher smatraju da od takve transakcije profitiraju obje strane.

Oni su seks-sveci koji priskaču u pomoć sirotim studenticama koje nakon napornog dana u knjižnici samo žele malo bliskosti, a u uslugu je uključeno i jutarnje maženje i doručak. Zainteresirane klijentice mogu se javiti e-mailom, nakon čega slijedi susret u studentskom kafiću te ako sve ide po planu i seksualni odnos. Dosad je, tvrde, održano 9 susreta od kojih je 5 završilo seksom.

Ipak, unatoč „tržišnoj strategiji“ koja stoji iza projekta, Bib:Love ne pravi radikalan odmak od onoga što se ionako događa na kampusima te užasno podsjeća na scenarij neke plitke, predvidljive, američke komedije.

S toga inicijativa trojice Nijemaca da seks na jednu noć pretvore u konkretan posao nije puno više od još jednog, donekle originalnog, načina traženja partnera/ice. Der SpiegeleJezebel… [T.B.]


Povezano