Objavljeno

Fan klub Jelene Rozge odlučio o prvoj pobjednici BB-a

Slažem se sa Zrinkom Pavlić u njenom komentaru pobjednice Big Brothera. Ono što bi dodala nagovijestila sam u naslovu. Ja ne znam iskreno tko gleda te Big Brothere, a još manje kome je toliko stalo da odlučuje u njemu i potpomaže cijelu mašineriju glasovanjem. No Nora Verde u jednom razgovoru ukazala mi je na činjenicu da se Jelena Rozga sa svojom Bižuterijom premetnula u svojevrsni emancipatorski role-model mladih Hrvatica.

Ne vjerujete? Pogledajte samo pažljivo taj video, poslušajte pažljivije te riječi. Vidite li vi i koliko tipova u publici? Ma to su curke u EKSTAZI. One se UISTINU poistovjećuju s rečenicom “Ja sam majka, žena, kraljica, a ti mali, odjebi”. Nema više cmoljenja ostavljenih curki. Žica koju je Rozga, odnosno bolje rečeno Vjekoslava Huljić, pogodila, još će godinama titrati, i bude li se potencirala, uistinu će učiniti neke pomake u glavama tih istih žena i one će sve više odbijati biti privjesci. (Ukoliko se naravno ne namjere na neku radikalnu sirovinu koja će ih zatući. No, iskreno, mislim da mlade žene sve bolje prepoznaju te sirovine i sve bolje znaju kako im izmaknuti.)

 

“Ovo je prava stvar. Marijana Čvrljak pravo je utjelovljenje nove popkulturne duše Balkana.” zaključuje Pavlić i u pravu je. Na valu Jelene Rozge te iste curke pronašle su se i u Marijani Čvrljak.

Te iste žene mogu se vrlo lako poistovjetiti sa životom u nekom balkanskom / dalmatinskom gradu, s djetetom, plus svekrvom i mužem, s prilično nezavidnim životom, a sve u biti samo zato što su ostale trudne.

I znaju što bi ih jedino motiviralo da prekinu svoj začarani krug. Ili da “nađu napokon ljubav”, tj. princa na bijelom konju zbog kojeg će ostaviti SVE (Nemeš), ili ako to već ne ide, dobitak na lotu (100 000€ nagrade). I tako su one danas zadovoljne jer su omogućile bar jednoj “svojoj” da uzme novce i bježi. Za ove ostale imam poruku:

Make the money and live, girls, prinčeva nema, niti ih treba biti.
Jer shvatite, ni Vi niste princeze, this is real life.


Povezano