Upisi u obrazovni program Centra za ženske studije

Centar za ženske studije poziva zainteresirane da se prijave na ovogodišnji obrazovni program Centra za ženske studije.

Prijava se sastoji od životopisa i kraćeg obrazloženja interesa za program (do 1 kartice teksta). Uz osnovne podatke, u životopisu treba navesti i informacije o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu/zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Program će se provoditi kroz predavanja podijeljena u 11 modula i trajat će od 25. ožujka do 12. lipnja 2019. godine. Nastava će se održavati u Centru za ženske studije (Dolac 8, Zagreb) dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17.00 – 21.00 sati, uz tri promjene termina zbog praznika i dostupnosti predavača_ica (26.4., 3.5. i 6.6.). U programu će gostovati međunarodne predavačice_i te će određena predavanja biti otvorena za javnost i po potrebi organizirana na alternativnim lokacijama.

Detaljni opis programa i raspored predavanja bit će objavljeni uskoro na ovoj poveznici.
 
Prijave se primaju na obrazovni@zenstud.hr do 10. ožujka 2019.
 
Odabir će se učiniti na temelju pristiglih prijava i obavljenog razgovora sa svim kandidatkinjama_ima. Mogućnost redovitog pohađanja nastave jedan je od osnovnih kriterija odabira budućih polaznica i polaznika.
Participacija za jednosemestralni program iznosi 400 kuna, uz mogućnost volontiranja dijela iznosa.

Detaljnije informacije možete zatražiti putem e-pošte: obrazovni@zenstud.hr


Povezano