Velvet Festival na Krku

Stiže nam četvrto izdanje Velvet festivala. Publika će uživati u dva dana glazbe na pozornicama i boat partyjima.

Velvet festival se ovo ljeto vraća u Punat na otoku Krku. Početak sedmog mjeseca, točnije 5. i 6. srpnja bit će ispunjen ljetnom glazbom. Cijeli festival ima nježni i morski prizvuk, a također glasi kao slavlje zvuka i kulture na slikovitom Mediteranu.

Do sada su nam doveli imena poput Jaakko Eino Kalevi, Vanishing Twin, Jonathan i Ilija Rudman, a ovo ljeto očekujte još melodičnije i zavodljivije ritmove.

BEA1991 – did you feel me slip away?

Osim neograničene količine mora i sunca, najavljeno je dvadeset izvođača koji će nastupati tijekom dva dana festivala. Iz nizozemske nam dolaze BEA1991, koja stvara emotivni electropop i The Mauskovic Dance Band, čija glazba kombinira afro i disco elemente. Osim njih, dolaze nam publici već poznati Svemirko, Porto Morto i Asimin Asanof, a tu su također YGT, Pseća Plaža, Max Abysmal, DJ Brka, Pepi Jogarde, Adriatic Social Club DJs i drugi.

Ako vam zabava na plaži nije dovoljna, Velvet ekipa je organizirala dva boat partyja pod vodstvom Music After Dinner kolektiva iz Pule i riječkog DJ-a Mile Voli Disko w/ Levanael.

Svemirko – 34,5

Ograničene festivalske ulaznice po cijeni od 119,00 kn se mogu nabaviti isključivo preko platforme Entrio.hr, na svim njihovim prodajnim mjestima te u riječkom Dallas Music Shopu. Isključivo na ulazu će biti dostupne jednodnevne ulaznice po cijeni od 80,00 kn, te festivalske karte čija se cijena tada penje na 150,00 kn.

Više o događaju potražite na Facebooku.


Povezano