SRCE 3000 – Queer Valentinovo uz House of Flamingo

House of Flamingo i ovog Valentinova, 14. veljače, organizira premijernu izvedbu drag show programa ‘S.R.C.E. 3000’ u Klubu Močvara (Trnjanski nasip bb) s početkom u 20 sati. Show ‘S.R.C.E.’ tradicionalna je zagrebačka queer anti-valentinovska noć kojom kolektiv otvara ovogodišnji program u metropoli.

Rezidentni akronim S.R.C.E. (Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity) za publiku priprema široku lepezu lip-sync i live izvedbi u tandemu, koji će u divljoj vožnji prisutne provozati tračnicama pop kulture i zaljubiti, ako u ikog onda od potpetica do vrha perike u one na pozornici. Ove godine kao glazbeno pojačanje pridružuje im se novopečeni DJ tandem Mr. E i Minty Cunt, koji će svojom selekcijom pružiti glazbenu ponudu dostojnu noćnog stiskavca s odabranicima vaših srdašaca!

‘S.R.C.E. 3000’ održava se u sklopu redovnog godišnjeg programa „Tranđeli kulture“ kolektiva House of Flamingo; te je odgovor na manjak ponude queer kulturnih i izvedbenih sadržaja u Zagrebu i Hrvatskoj. Program nudi nesvakidašnje scensko iskustvo umjetničke prakse draga koji je sastavnica kulturne i klupske ponude brojnih zapadnih metropola, a s kojom se hrvatska publika posljednjih pet godina upoznaje kroz rad kolektiva House of Flamingo. Prvo izdanje programa ‘S.R.C.E.’ održalo se  2017. a s njim je kolektiv gostovao u Splitu i u Londonu iste godine.

Ulaznice za program mogu se preuzeti u Octopus piercing i tattoo studiju (Gundulićeva 31) čija donacija u pretprodaji iznosi 50 kuna. Ulaznice će biti dostupne i na dan događaja na ulazu u klub s participacijom od 70 kuna.

Za više informacija pratite House of Flamingo Facebook page i event.


Povezano