SRCE 3000 – Queer Valentinovo uz House of Flamingo

House of Flamingo 14. veljače, organizirao je premijernu izvedbu drag show programa ‘S.R.C.E. 3000’ u Klubu Močvara (Trnjanski nasip bb). Show ‘S.R.C.E.’ tradicionalna je zagrebačka queer anti-valentinovska noć kojom kolektiv otvara ovogodišnji program u metropoli.

Rezidentni akronim S.R.C.E. (Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity) za publiku je pripremio široku lepezu lip-sync i live izvedbi u tandemu, koji će u divljoj vožnji prisutne provozali tračnicama pop kulture i zaljubiti, ako u ikog onda od potpetica do vrha perike u one na pozornici. Kao glazbeno pojačanje pridružio im se novopečeni DJ tandem Mr. E i Minty Cunt, koji će svojom selekcijom pružiti glazbenu ponudu dostojnu noćnog stiskavca s odabranicima vaših srdašaca!

‘S.R.C.E. 3000’ održalo se u sklopu redovnog godišnjeg programa „Tranđeli kulture“ kolektiva House of Flamingo; te je odgovor na manjak ponude queer kulturnih i izvedbenih sadržaja u Zagrebu i Hrvatskoj. Program nudi nesvakidašnje scensko iskustvo umjetničke prakse draga koji je sastavnica kulturne i klupske ponude brojnih zapadnih metropola, a s kojom se hrvatska publika posljednjih pet godina upoznaje kroz rad kolektiva House of Flamingo. Prvo izdanje programa ‘S.R.C.E.’ održalo se  2017. a s njim je kolektiv gostovao u Splitu i u Londonu iste godine.

Za više informacija pratite House of Flamingo Facebook page i event.


Povezano