Smoqua – festival queer i feminističke kulture: Nemapirani teritoriji

5. izdanje Smoque osvojit će vas raznolikim sadržajem, inspirativnim ljudima i toplom atmosferom. LORI, uz partnerice PaRiter i platformu Građanke svom gradu, poziva sve ljude dobre volje i otvorena uma i srca da se pridruže novom izdanju zajedničkog promišljanja, razgovora, druženja i zabave od četvrtka 7. do subote 9. listopada 2021. godine u Rijeci.

Tema ovogodišnjeg festivala Nemapirani teritoriji u fokus postavlja pitanje tijela kao polazišne točke promišljanja granica fizičkog, materijalnog i posredovanog unutar patrijarhalnih struktura.

Zaronimo skupa u queer i feminističku kulturu kroz performanse, izložbu, rasprave, radionice, predavanja, Queer-UP! Party i razne druge aktivnosti. Smoqua pruža siguran prostor za sve nas različite i drukčije, koje se ne uklapamo u rodne i spolne norme i obrasce, a koje smo željne otvorenih razgovora. diskusija i usvajanja novih znanja.

Program 5. Smoque dostupan je ovdje: http://www.lori.hr/hr/umjetnost/smoqua-festival/1086-smoqua-festival-queer-i-feministicke-kulture-nemapirani-teritoriji


Povezano