Radionice dizajna u Šesnaestici

Udruga Zbeletron u suradnji s K-zonom u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb) 15. i 22. studenog održat će osnovne radionice dizajna i izrade plakata. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave se zaprimaju do 11. studenog.

Osnovna radionica dizajna namijenjena je svima koji žele naučiti nešto više o dizajnu, radu u programima Illustrator i Photoshop te saznati kako izgleda proces izrade vizuala za aktivističke događaje poput radionica, tribina, okruglih stolova i slično.

Polaznici/e radionice imat će zadatak da uz pomoć programa Illustrator i Photoshop izrade plakat ili vizual za društvene mreže prema predloženoj temi ili pak za događanja u vlastitoj organizaciji.

Za sudjelovanje na radionicama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali se od polaznica očekuje da donesu vlastita prijenosna računala. Radionice su namijenjene svima, bez obzira na vaše identitetske odrednice i rodno izražavanje, no prilikom prijave prednost će imati osobe koje se bave ili se žele baviti aktivizmom i organizacijom događanja namijenjenih LGBT+ zajednici.

Radionicu vodi Eva Badanjak, glazbenica i ilustratorica koja dugi niz godina ilustrira i dizajnira za različite projekte na glazbenoj i aktivističkoj sceni.

Radionica će se odvijati tijekom dvije nedjelje, 15. i 22. studenog od 14 do 17 sati. Prijaviti se možete tako da na e-mail adresu zbelenatron@gmail.com pošaljete par osnovnih informacija o sebi te ukratko napišete zašto želite sudjelovati na radionici.

Požurite s prijavama, jer je broj mjesta zbog situacije s koronavirusom ograničen.

Više informacija o radionicama možete potražiti na Facebook stranici događanja.

Program društveno-kulturnog centra Šesnaestica financijski podupiru Ministarstvo kulture i Ured za kulturu Grada Zagreba. DKC Šesnaestica korisnica je potpore Zaklade Kultura Nova.


Povezano