Pussssy talk: 50 nijansi autanja

U zagrebačkoj Šesnaestici, u nedjelju, 18. listopada, od 10 do 17 sati održat će se jednodnevna radionica autanja namijenjena svim LGBTIQ+ osobama koje žele istražiti vlastiti odnos prema procesu autanja. Radionicu vodi dramaturginja Jasna Jasna Žmak, a realizirana je u suradnji programa ‘Pussssy Talks’ i ‘Ponosnog Zagreba’.

Bez obzira na to jesi li odavno aut, da li si tek započeo_la vlastiti proces autanja ili te autanje možda tek čeka, u ovom ćeš kontekstu imati prilike posvetiti se tom procesu uz pomoć psihodrame.

Ova radionica namijenjena je LGBTIQ+ osobama koje su spremne podijeliti dio vlastitog iskustva, a da pritom znaju sebi i drugima postaviti zdrave granice. Tijekom nekoliko sati druženja s drugim LGBTIQ+ osobama dobit ćeš priliku u sigurnom prostoru istražiti što za tebe osobno znači coming out.

Radionicu vodi dramaturginja Jasna Jasna Žmak koja se trenutno nalazi u edukaciji za psihodramsku praktičarku pri zagrebačkom Centru za psihodramu. Inače radi kao dramaturginja, scenaristica i spisateljica na filmu i u kazalištu. Vodila je brojne radionice iz domene pisanja, dramaturgije izvedbe i feminističke kritike, a od 2012. predaje na odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Prijave traju do petka 16.10., a mjesta se popunjavaju redoslijedom prijave!

Za sudjelovanje na ovoj radionici predložena donacija za voditeljicu radionice iznosi 30kn. Ako ste u situaciji u kojoj si ne možete priuštiti donaciju, pozivamo vas da se javite u inbox Ponosnog Zagreba.

Više informacija i link za prijavu možete pronaći ovdje.


Povezano