Pink Hypnosis – Free the Gender!

U subotu, 25. svibnja s početkom u 11 sati u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica održat će se radionica neformalne edukacije u organizaciji SCI na kojoj će se raspravljati o dekonstrukciji rodnih uloga zajedno s posebnim gostom koji će nas upoznati sa svojim iskustvom života kao nebinarne osobe. Nakon radionice predviđena je guerilla akcija.

Smatrate li da rodne uloge utječu na naš svakodnevni život? Jeste li umorni od toga da se od vas očekuje da se ponašate onako kako je primjereno vašem rodu? Što je s vašom individualnošću neovisnom o rodu?
Želite li promijeniti ustaljena mišljenja i navike društva?

Ako je odgovor da, pridružite se Radionici i Gerilskoj Akciji „Pink Hypnosis – Free the Gender!“ Pridonesimo promjeni zajedno!

Ovo je vaša šansa da napravite iskorak, aktivirate se i uz podršku grupe prenesete poruku našem društvu koliko rodni stereotipi mogu biti štetni!

Pridružite se raspravi o rodnim ulogama u sigurnom okruženju te nakon ručka zajedničkoj pripremi ulične akcije. Radionica će se održati na engleskom jeziku i potpuno je besplatna!

Ako ste zainteresirani/e, pronađite više informacija u ovom obrascu i prijavite se. Broj mjesta je ograničen!

Radionica se organizira uz potporu Zagreb Pridea i Hollaback! Hrvatska, i dio je događanja u sklopu Mjesec ponosa 2019.

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici eventa.


Povezano